Kruiden

 
 
 
 
 
 

Ruiken vanuit je hart®: een geurreis naar jezelf

Etherische oliën bezitten de gave om je meteen te verbinden met je gevoel en je herinneringen, zodra je deze ruikt. Ze kunnen veel voor je betekenen als je wilt ontspannen, een oppepper kunt gebruiken, een verandering ondergaat, even gerustgesteld wilt worden of bij je gevoel wilt komen wanneer je veel in je hoofd zit. In deze workshop ervaar je geuren en leer je hoe etherische oliën je lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel ondersteunen.

Je komt helemaal tot rust tijdens een dream journey (meditatie met de inheemse drum) en voelt in jezelf waar je graag in ondersteund wilt worden. Je stelt hiervoor je eigen geurcompositie samen met etherische oliën. Ik deel graag mijn bijzondere geurervaringen met je en leer je hoe je kunt leven in verbinding met hulp van etherische oliën.

Datum, tijd en geurlocatie

Vrijdag 20 oktober 2023 van 10.00 tot 16.30 uur in of nabij Loon op Zand. Minimaal 8 en maximaal 12 deelneemsters.

€ 135,-- incl. BTW voor de workshop, gebruik van de locatie, kruidenthee en geurcompositie

Fijn om te weten

Hoewel de workshop in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvindt, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de workshop zit juist in het toepassen van het geleerde voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee en in de zomer voor verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

De helende kracht van bloemen

Seringen, rozen, jasmijn, oranjebloesem, viooltjes, om maar een paar bloemen te noemen, hebben allemaal een eigen unieke geur die iets met je doet. Sommige bloemen roepen mooie herinneringen op en van andere word je blij alleen al door er naar te kijken. Op vele manieren kun je bloemen onderdeel laten uitmaken van je dagelijkse leven, voor je gezondheid, verzorging of als eetbare bloemen in een heerlijke bereiding.

Wil je ook de helende kracht van bloemen ervaren en leren hoe je in balans kunt komen door jezelf te verbinden met bloemen? Neem dan deel aan deze workshopdag voor vrouwen.

Dit is wat we zoal gaan doen:

Roosmeditatie, winning van geur uit bloemen, bloemenmandala's, ondersteuning van bloemen medicinaal, emotioneel en spiritueel, met o.a. roos, kamille, jasmijn, lavendel en iris, geurpoeders, eetbare bloemen en helende bloemen voor iedere dag.

Je maakt verder drie geurige bloembereidingen, die je natuurlijk na afloop mee naar huis neemt. Een geurspray voor jezelf en je hartenwens, een heerlijk ruikende balsem en een bloemen smudge bundeltje. Inclusief bloementhee of bloemenlimonade op een Mediterrane dag en een bloemenproeverijtje.

Datum, tijd en geurlocatie

Vrijdag 17 november 2023 van 09.30 tot 16.30 uur op Landgoed Het Witte Kasteel, Loon op Zand

Vrijdag 14 juni 2024 van 09.30 tot 16.30 uur op Landgoed Het Witte Kasteel, Loon op Zand

Prijs

€ 75,00 incl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, bezoek aan de kruidentuin, bloementhee, proeverijtje en drie bloembereidingen, het minimum aantal deelneemsters is 7. Graag je eigen lunch meenemen. Als je het leuk vindt een gerecht mee te nemen om te delen, kan dat natuurlijk ook.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

 
 

Genieten van lavendel

Word je ook zo blij van lavendel en wil je weten hoe je hier iedere dag optimaal van kunt genieten? Kom dan lavendelen: lavendel ruiken, proeven en voelen. Je leert meer over wat lavendel zo bijzonder maakt, de medicinale en verzorgende werking ervan, stoomdistillatie, CO2 extractie en waarvoor en hoe je de etherische lavendelolie kunt inzetten ter ondersteuning van jezelf.

Je maakt twee geurige lavendelbereidingen, die je natuurlijk na afloop mee naar huis neemt. Inclusief kruidenthee met lavendel of lavendellimonade op een Mediterrane dag en een lavendelproeverijtje.

Datum, tijd en geurlocatie

Woensdag 14 augustus 2024 van 14.00 tot 16.30 uur op Landgoed Het Witte Kasteel, Loon op Zand.

Prijs

€ 39,50 incl. BTW per persoon, inclusief reader, het gebruik van de locatie, bezoek aan de kruidentuin, kruidenthee, proeverijtje en twee lavendelbereidingen

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

 

Leven in verbinding: persoonlijke geurbegeleiding

Zit je te veel in je hoofd en wil je graag weer voelen wat goed voelt voor jou? Wil je meer inzicht in wat het leven in deze tijd van je vraagt en word je geraakt door geuren? Kies dan voor een persoonlijke begeleiding waarbij ik je via afstemming, de geur en ondersteuning van etherische oliën als vanzelf weer in verbinding breng met je gevoel. Hierdoor ga je meer helderheid en rust ervaren.

Je leert tevens hoe je zelf etherische oliën dagelijks voor jouw welzijn kunt gaan gebruiken.

Datum, tijd en geurlocatie

De geurbegeleiding is bedoeld voor jou als vrouw. Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen en het inplannen van de persoonlijke geurbegeleiding. Locatie in of nabij Loon op Zand.

Prijs

€ 135,-- incl. BTW voor 2 1/2 uur geurbegeleiding, inclusief kruidenthee en geurcompositie

€ 145,-- excl. BTW voor 2 1/2 uur geurbegeleiding, inclusief kruidenthee en geurcompositie, als je zelfstandige bent