Leven in verbinding

Wat is leven in verbinding?

In je leven maak je deel uit van de natuur en het grotere geheel. Daarin is alles met elkaar verbonden, heeft alles eigen wijsheid en energie in zich, waarmee alles bestaansrecht heeft. Het dient immers het grotere geheel zoals ook wij hier voor een reden zijn. Het is fijn om in je leven tijd te nemen om te voelen wie je bent, waarom jij hier bent en je Pad te volgen, zoals het voor jou bedoeld is.

Door in alle rust en heel bewust de verbinding met de natuur en al dat er is aan te gaan, kom je weer in verbinding met je hart, je innerlijke wijsheid, je vrouwelijke energie, je eigenheid en al dat er is. Hierdoor voel je weer wie je diep van binnen bent, wat je leven betekenis geeft en wat jouw Pad is.

Het helpt je tevens om op een hele liefdevolle manier in het leven te staan met compassie en respect voor jezelf, anderen en voor al dat leeft.

Mijn wens voor jou is dat je gaat ervaren en voelen hoe veel rust en vertrouwen het geeft om te leven in verbinding, om helemaal jezelf te mogen zijn en te gaan leven zoals het voor jou bedoeld is. Ik begeleid je daar met liefde bij, samen met de natuur, vanuit afstemming en de oude inheemse wijsheden. 

Gifts of Nature

Gifts of Nature (geschenken van de natuur) staat dan ook voor:

- Ons leven en ons Pad

- Onze eigen natuur

- Onze oude innerlijke wijsheid, intuïtie en sensitiviteit

- De Goddelijke Vrouwelijke Energie in onszelf en in alles om ons heen

- Onze eeuwenoude verbinding met de natuur en al dat er is

- De lessen en inzichten die de natuur ons geeft over onszelf en het leven

- De energie van de natuur en al dat er is

- De schoonheid van de natuur en wat de natuur ons geeft

- Kruiden en etherische oliën

Alles waar ik me mee verbonden voel.

 
 

Leven in verbinding