Natuurbegeleiding voor de jonge wijze vrouw

Misschien herken je dit wel:

Je hoofd zit vol en je voelt je onrustig

Je bent gevoelig voor wat er om je heen gebeurt

Je hebt vragen over wat er in jouw leven speelt of het leven zelf

Het lukt je even niet goed om bij je gevoel te komen

Het liefste wil je:

Tot rust komen en de balans weer vinden in jezelf

Jouw verhaal en vragen kwijt en snappen wat er in je leven gebeurt

Door iemand gerust gesteld worden dat het weer goed komt

Daar help ik je heel graag bij. Al wandelend in de mooie natuur van de Loonse en Drunense duinen heb je alle ruimte om je verhaal te doen en je vragen aan mij te stellen. Ik vind niets raar, heb geen oordeel en ga vertrouwelijk om met wat jij mij vertelt. Je mag bij mij helemaal zijn wie je bent en jezelf nog beter leren kennen.

Wat houdt een natuurbegeleidingswandeling in?

Samen wandelen we in de natuur, soms pratend en soms in stilte. Ik zorg er voor dat jij jezelf veilig voelt om jouw verhaal te delen.

Ik breng je op leuke manieren in contact met de natuur, waardoor je weer helemaal bij jouw gevoel komt (met je blote voeten in het zand, via kruiden en etherische oliën, het drummen met de inheemse drum, een mandala leggen, helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoefte op dat moment).

Je wordt jezelf bewust van het verschil tussen je hoofd en je hart en wat dit met jou doet. Er is aandacht voor je ademhaling en ontspanning, zodat je weer dicht bij jezelf komt.

Vanuit afstemming ontvang je mooie informatie, die je kan helpen weer helemaal in verbinding met je hart en je innerlijk weten te komen. Je krijgt oefeningen die je helpen om jezelf af te schermen voor alles wat van buitenaf bij je binnenkomt.

Je leert meer over het bijzondere van de tijd waarin we leven.
Halverwege de wandeling drinken we een kruidenthee met iets lekkers er bij.

Voel je vrij

Je voelt zelf aan het einde van elke natuurbegeleidingswandeling of je al dan niet een nieuwe wandeling wilt inplannen. Wil je liever nu al meer wandelingen afspreken, omdat je het een fijn vooruitzicht vindt en graag verder aan jezelf wilt werken, dan kan dat ook.

Meer informatie

Voor wie

Deze wandeling is iets voor jou als je een jonge vrouw bent van tussen de 16-22 jaar, die het fijn vindt om tot rust te komen in de natuur zodat je weer goed kunt voelen wat je wilt. Ook vind je het prettig om in alle vertrouwdheid meer te leren over jezelf, het leven en om vragen te kunnen stellen over waar je op dit moment tegen aan loopt.

Duur natuurbegeleidingswandeling

2 1/2 uur

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen

Vergoeding

€ 125,-- per wandeling of € 475,-- voor 4 wandelingen, inclusief de tijd die ik nodig heb om me voorafgaand aan een natuurbegeleidingswandeling (alleen met toestemming van jou) in een meditatie op jou af te stemmen.

Indien je al op jezelf woont en een lager budget hebt, maar wel heel graag wilt komen wandelen, dan is het ook mogelijk om in overleg een lager bedrag te betalen per wandeling en mee te komen helpen in de kruidentuin.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen en het inplannen van onze wandeling. Ben je jonger dan 18 jaar, dan ontvang ik graag een mailtje van jouw ouders of verzorgers, waarin ze je toestemming geven voor de natuurbegeleidingswandeling en akkoord zijn met de te betalen vergoeding.

 

Natuurbegeleiding voor de jonge wijze vrouw