Natuurbegeleiding voor de wijze vrouw

Als je weer in verbinding bent, zul je in je lichaam voelen wat goed voelt voor jou en wat je diep van binnen wilt gaan doen in je leven. Hoe je hier kunt komen, leer ik je op een hele aardse manier vanuit afstemming, de traditionele natuurwijsheden en mijn persoonlijke ervaring.

Wat houdt een natuurbegeleidingswandeling in?

Samen wandelen we in de natuur, soms pratend en soms in stilte.
Ik draag zorg voor een omgeving, waarin je jezelf veilig voelt om jouw verhaal te delen. Je komt op verschillende manieren in contact met de natuur, waardoor je weer helemaal bij jouw gevoel komt (met je blote voeten in het zand, via kruiden en etherische oliën, het drummen met de inheemse drum, een mandala leggen, afhankelijk van jouw wensen en behoefte op dat moment).

Je wordt jezelf opnieuw bewust van het verschil tussen je hoofd en je hart en wat dit met jou emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal doet. Er is aandacht voor ademhaling, een goede gronding en ontspanning in het lichaam. Je krijgt een meditatie, die je na afloop zelf dagelijks kunt doen om in een liefdevolle energie te komen.

Vanuit afstemming ontvang je mooie informatie, die je kan helpen weer helemaal in verbinding met je hart en je innerlijk weten te komen.

Je leert meer over de tijd van Vrouwelijke Energie, waar we ons nu in bevinden, waarin onze vrouwelijke kant bijdraagt aan een meer liefdevolle wereld, in verbinding met elkaar en het grotere geheel.
Halverwege de wandeling drinken we een kruidenthee.


Voel je vrij

Je voelt zelf aan het einde van elke natuurbegeleidingswandeling of je al dan niet een nieuwe wandeling wilt inplannen. Wil je liever nu al meer wandelingen afspreken, omdat je het een fijn vooruitzicht vindt en graag verder aan jezelf wilt werken, dan kan dat ook.

Meer informatie

Voor wie

Vrouwen die graag in verbinding willen leven en meer willen leren over zichzelf en het leven.

Duur natuurbegeleidingswandeling

2 1/2 uur

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen, Het Loonse Land of De Brand

Vergoeding

€ 175,-- incl. BTW per wandeling of € 675,-- incl. BTW voor 4 wandelingen, persoonlijke afstemming voorafgaand aan iedere wandeling voor op jou afgestemde begeleiding

€ 175,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Neem je deel aan De Verbindende Reis en wil je daarnaast graag een individuele natuurbegeleidingswandeling, dan is de vergoeding € 135,-- incl. BTW per wandeling of € 135,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen en het inplannen van onze wandeling.

 

Natuurbegeleiding voor de wijze vrouw