Ontmoeting met je Krachtdier

Je kunt veel over jezelf leren door dieren in de natuur te observeren en jezelf ermee te verbinden. Ieder dier, of het nu een vos, een uil, een bij of een kikker is, vertelt een eigen verhaal. Het is boeiend om te ontdekken wat je met een dier gemeen hebt en waarin je juist verschilt. Soms voel je een sterke band met een bepaald dier. Je ziet het steeds op bepaalde momenten, het ontroert je als je dit dier ziet, je brengt het met iemand in verband die je dierbaar is of je hebt gewoon iets met dit dier, wat je nog niet kunt benoemen. Je kunt in je leven meerdere Krachtdieren tegenkomen die je heldere inzichten geven over jezelf en je leven. Daarnaast is er ook een Krachtdier dat je hele leven bij je is als een begeleider op jouw levenspad. Deze ga je ontmoeten tijdens de workshop.

Wat houdt de workshop in?

Na een goede gronding gaan we verder in op de functie van een Krachtdier en op wat hierover goed is om te weten. Ik begeleid je naar je ontmoeting met je Krachtdier met een drum meditatie. Je leert meer over hoe je jezelf kunt verdiepen in jouw Krachtdier en hiermee in verbinding te leven. Ook dieren waarmee je van nature al een band voelt of dieren waar je juist bang voor bent of weerstand bij voelt, komen aan bod en zullen je meer inzicht geven in jezelf.


 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je graag in verbinding wilt leven en meer wilt leren over jezelf en het leven door in contact te zijn met dieren en in het bijzonder je Krachtdier, dan past deze workshop bij jou.

Duur workshop

7 uur

Datum

Vrijdag 30 augustus 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Minimaal 5 en maximaal 8 deelneemsters

Natuurlocatie

Omgeving NP De Loonse en Drunense Duinen en Lokaal63 in Loon op Zand

Vergoeding

€ 135,-- incl. BTW incl. locatie, kruidenthee, versnapering en soep. Graag zelf je lunch meenemen.

€ 135,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Fijn om te weten

Hoewel de lessen in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvinden, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de workshop zit juist in het toepassen van de lesstof voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee en in de zomer voor verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Als je liever een persoonlijke afspraak maakt om jouw Krachtdier te kunnen ontmoeten, dan kan dat natuurlijk ook. We kijken dan samen hoe we daar invulling aan gaan geven, aan de hand van jouw wensen.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen of jouw aanmelding.

 
 


Ontmoeting met je krachtdier