Leven in verbinding met de natuur

Leven in verbinding met de natuur, maakt dat je het leven en de seizoenen zo veel intenser en in het moment beleeft. Het zorgt er voor dat je meer gaat leren over de natuur en daardoor over het leven en jezelf. Wil je communiceren met de natuur en de wijsheid ervan toepassen in je dagelijkse leven? Neem dan deel aan deze workshop.

Wat houdt de workshop in?

Je leert de natuur met respect te betreden en gaat ervaren hoe het voelt om met de natuur in verbinding te zijn. Er is aandacht voor gronden, ademhalen en meditatie met de inheemse drum. je maakt een stiltewandeling in verbinding met de natuur en al je zintuigen.

Je leert hoe je bewust vanuit je hart contact kunt maken met planten, bomen, dieren en water, hoe je jezelf hierin kunt verdiepen en welke boodschap jij hier uit mag leren. Ook seizoenen en weersomstandigheden komen aan bod. Je gaat tevens ontdekken hoe journaling je hierbij zal ondersteunen.


 
 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je graag in verbinding wilt leven met de natuur, tot rust wilt komen, wat er in je leven gebeurt beter wilt kunnen relativeren en meer wilt leren over de natuur, jezelf en het leven, dan past deze workshop bij jou.

Duur workshop

7 uur

Datum

Woensdag 30 oktober 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 23 juli 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 29 oktober 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Minimaal 5 en maximaal 8 deelneemsters

Natuurlocatie

Omgeving NP De Loonse en Drunense Duinen en Lokaal63 in Loon op Zand

Vergoeding

€ 125,-- incl. BTW incl. locatie, kruidenthee, versnapering en soep. Graag zelf je lunch meenemen.

Vanaf 1 oktober 2024 mag ik gebruik maken van de Kleineondernemersregeling en hoef ik geen btw meer in rekening te brengen.

Fijn om te weten

Hoewel de lessen in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvinden, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de workshop zit juist in het toepassen van de lesstof voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee en in de zomer verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen om jezelf aan te melden of voor vragen.

 
 

Leven in verbinding met de natuur