Dream Journey

De inheemse drum staat voor de verbinding van je hart met de aarde. De drum geeft een prachtig oergeluid, wat maakt dat je direct bij je gevoel komt en rust vindt. Van oorsprong en op aardse wijze wordt de inheemse drum gebruikt om je naar een staat van ontspanning te begeleiden, waarin je als vanzelf afreist naar een droomwereld, als rustpunt of om antwoorden op jouw vragen te verkrijgen.

Wat houdt de workshop in?

Je gaat vooral de werking van de inheemse drum ervaren tijdens verschillende droomreizen. Je laat je leiden door het geluid van de drum en je vragen over jouw leven, waar je graag antwoord op wilt hebben of op een andere, ontspannen manier naar wilt kijken. Je leert meer over de oorsprong van de drum en de verbinding van de drum met de 7 richtingen. Een goede gronding, ook met de drum, en een meditatie maken deel uit van deze workshop. Het is zo'n mooie beleving en een bijzondere manier om over jezelf en het leven te leren, dat ik van harte hoop dat je dit samen met mij en anderen wilt gaan ervaren.

 
 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je graag in verbinding wilt leven, meer wilt leren over jezelf en het leven, rust zoekt en op het geluid van de inheemse drum bij de wijsheid in jezelf wilt komen, dan past deze workshop bij jou.

Duur workshop

7 uur

Data

Vrijdag 26 juli 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Minimaal 5 en maximaal 8 deelneemsters

Natuurlocatie

Omgeving NP De Loonse en Drunense Duinen en Lokaal63 in Loon op Zand

Vergoeding

€ 135,-- incl. BTW incl. locatie, kruidenthee, versnapering en soep. Graag zelf je lunch meenemen.

€ 135,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Fijn om te weten

Hoewel de workshop in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvindt, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de workshop zit juist in het toepassen van de lesstof voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee en in de zomer verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen of jouw aanmelding.

 
 

Dream Journey