Verdiepingsjaar Opleiding De Verbindende Reis

Lesprogramma verdiepingsjaar

In vier seizoenen worden er in totaal 10 groepslessen verzorgd. Dit is wat terugkomt in de lessen.

1 Tijd van een nieuw leven in beweging en Water als verbindend element

Nog meer in deze les: meditatie, teaching, kristalthema Medicijnwiel winter, waterceremonie en ondersteunende kruiden.

2 Het Licht in jezelf en het afstemmen en uitzetten hiervan in de wereld

Nog meer in deze les: meditatie in de natuur, teaching, kristalthema Medicijnwiel winter, het op een lijn afstemmen van jezelf met je zielenwens en waar je vandaan komt en het maken van een Medicijnschild met daarin afgebeeld je Licht, je zielenwens en je shadow truths.

3 Het belang van sisterhood, vrouwencirkels en het geven van vrouwelijke energie aan de natuur

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel winter, nieuw kristalthema Medicijnwiel lente, het belang van sisterhood en vrouwencirkels, maken van een verbindende groepsbalsem en gezamenlijk uitzetten van vrouwelijke energie naar een oerboom.

4 In verbinding met Gidsen, Krachtdieren en Engelen

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel lente, Mother Earth Song, rustgevende en spirituele leemreiniging, stiltewandeling en dream journey Krachtdier.

5 In verbinding met Grootmoeder Maan

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel lente, de vrouwelijke energie en invloed van Grootmoeder Maan, Volle Maansviering, Maanliedjes, dank- en lichaamsmeditatie en maken van een spiritueel kruidenserum.

6 Vertrouwen op je innerlijk weten en uitzetten van liefdevolle energie

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel zomer, dankbaarheid, Medicijnwiel als leidraad voor je zielsmissie, symbool vrouwelijk weten en kruiden voor gezonde voeding.

7 De helende kracht van bloemen

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel zomer, bloemengeuren, bloesemtherapie, bloemenmeditatie, verbinding met bloemen en bloemceremonie.

8 Bewustzijn en weten

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel herfst, Natural Laws of Life, Navajo voorspelling, het oude weten van de zirbe den.

9 Begeleiding van jezelf

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel herfst, inzichten en vormgeving Natural Laws of Life, meditaties om jezelf mee te begeleiden, ondersteunende kruidenthee.

10 Zielsverbinding

Nog meer in deze les: teaching, kristalthema Medicijnwiel herfst, ubuntu, dream journey, kaarsenceremonie, maken van een soul steam en verbinding met plant spirits

Meer informatie

Herken je jezelf hierin?

Heb je het basisjaar van de opleiding De Verbindende Reis afgerond en voel je van binnen de roep om dieper in jezelf te gaan en je nog meer te verbinden met de natuur, seizoenen, de elementen, de Maan en al wat er is?

Wil je jouw Krachtdier ontmoeten en meer leren over inheemse rituelen en ceremoniën?

Wil je meer naar je innerlijk weten en je intuïtie gaan luisteren en je hierdoor laten leiden?

Wil je weten hoe je jouw eigenheid, kracht en creativiteit kunt inzetten op je eigen Verbindende Reis en voor anderen?

Dan past deze opleiding helemaal bij jou.

Duur en samenstelling opleiding

10 lesdagen in groepsverband gedurende een jaar, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en 1 individuele natuurbegeleidingswandeling

Startdatum

De opleiding start op zaterdag 19 oktober en gaat verder op 23 november, 21 december 2024, 25 januari, 22 februari, 21 maart, 5 april, 3 mei, 14 juni en 12 juli 2025.

Fijn om te weten

Hoewel de lessen in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvinden, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de opleiding zit in het toepassen van de lessen voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor soep, koffie en thee en in de zomer verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Natuurlocatie

Omgeving NP De Loonse en Drunense Duinen, natuur en leslocatie in de directe omgeving

Vergoeding

€ 1.595,-- incl. BTW voor 10 groepslessen, persoonlijke afstemming voorafgaand aan iedere les voor op jou afgestemde teaching, 1 individuele natuurbegeleidingswandeling van 2 1/2 uur, het gebruik van de locatie, koffie, kruidenthee, soep en materialen. Graag zelf je lunch meenemen.

€ 1.595,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Wil je graag meer weten of jezelf aanmelden?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen, vragen of aanmelding.

 

Verdiepingsjaar Opleiding De Verbindende Reis®