Het Medicijnwiel: 4 seizoenen

In het Medicijnwiel is alles met elkaar verbonden en in balans: de windrichtingen, seizoenen, natuur, levensfasen, de elementen en de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Het Medicijnwiel staat voor het leven dat altijd in beweging is en jouw plaats hierin. Dit oude, traditionele instrument maakt helder waar jij nu bent in je leven en wat zich in jou mag ontwikkelen in deze fase van jouw Verbindende Reis®.

Beleef het Medicijnwiel in vier seizoenen, leer meer over wie jij bent, wat voor jou uitdagingen zijn om mee te bewegen met het leven en hoe de seizoenen, kruiden en etherische oliën je hierbij kunnen ondersteunen.

Lesprogramma

1 Medicijnwiel: uitleg en het Oosten

Nog meer in deze les: toelichting Medicijnwiel, toelichting Oosten, verbinding met de natuur en de lente, verbinding met het Oosten, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 1 levensthema om in het seizoen zelf aan te werken.

2 Medicijnwiel: het Zuiden

Nog meer in deze les: toelichting Zuiden, verbinding met de natuur en de zomer, verbinding met het Zuiden, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 1 levensthema om in het seizoen zelf aan te werken.

3 Medicijnwiel: het Westen

Nog meer in deze les: toelichting Westen, verbinding met de natuur en de herfst, verbinding met het Westen, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 1 levensthema om in het seizoen zelf aan te werken.

4 Medicijnwiel: het Noorden

Nog meer in deze les: toelichting Noorden, verbinding met de natuur en de winter verbinding met het Noorden, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 1 levensthema om in het seizoen zelf aan te werken.


 

Meer informatie

Herken je jezelf hierin?

Wil je iedere dag de verbinding voelen met de natuur, de seizoenen en meer leren over het leven en jezelf?

Vind je het fijn om met een vernieuwende blik naar jezelf te kijken en hierin te worden begeleid?

Hoop je patronen te doorbreken of denkbeelden los te laten om meer jezelf te kunnen zijn?

Dan past Het Medicijnwiel: 4 seizoenen voor vrouwen helemaal bij jou.

Duur en samenstelling opleiding

4 lesdagen in groepsverband gedurende een jaar, op woensdag, van 09.00 tot 17.00 uur

2 natuurbegeleidingswandelingen met aandacht voor de levensthema's per deelneemster, verdeeld over de 4 seizoenen, op weekdagen

Startdatum

De opleiding start op woensdag 9 april 2025. Lessen zijn verder op woensdag 25 juni, 22 oktober 2025 en 21 januari 2026. Als je graag deel wilt nemen aan Het Medicijnwiel: 4 seizoenen, maar niet op alle dagen kunt, wil je het dan laten weten? Dan gaan we in overleg met de andere deelneemsters kijken of we kunnen schuiven in de dagen.

Fijn om te weten

Hoewel de lessen in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvinden, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de opleiding zit in het toepassen van de lessen voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Daarnaast krijg je als deelneemster per twee seizoenen een natuurbegeleidingswandeling, waarbij er alle ruimte is om dieper op jouw levensthema's, persoonlijke situatie en vragen in te gaan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen, natuur en leslocatie in de directe omgeving

Vergoeding

€ 495,-- zonder verrekening van btw voor 4 lesdagen in een groep en 2 individuele natuurbegeleidingswandelingen van 2 1/2 uur, persoonlijke afstemming voorafgaand aan iedere les voor op jou afgestemde teaching. het gebruik van de locatie, koffie, kruidenthee, soep en materialen. Graag zelf je lunch meenemen.

Vanaf 1 oktober 2024 mag ik gebruik maken van de Kleineondernemersregeling en hoef ik geen btw meer in rekening te brengen.

De workshop gaat door bij vijf deelnemende vrouwen, groter wordt de groep niet, zodat er alle aandacht voor je is.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

Wil je graag meer weten of jezelf aanmelden?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen, vragen of aanmelding.

 
 

Het Medicijnwiel: 4 seizoenen