Cirkel van Verbinding: persoonlijke reis

In de Cirkel van Verbinding is alles met elkaar verbonden en in balans: de windrichtingen, seizoenen, natuur, levensfasen, de elementen en de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. De Cirkel van Verbinding ofwel het Medicijnwiel staat voor het leven dat altijd in beweging is en jouw plaats hierin. Dit traditionele, inspirerende instrument maakt helder waar jij nu bent in je leven en wat zich in jou mag ontwikkelen in deze fase van jouw Verbindende Reis®.

Begeleidingsprogramma

De Cirkel van Verbinding bestaat uit 25 waarheden, die je gaat ervaren door hier per week dagelijks aandacht aan te schenken en op te mediteren.

Gedurende 26 weken begeleid ik je persoonlijk door de Cirkel van Verbinding heen. Tijdens onze eerste afspraak krijg je een uitgebreide toelichting op de Cirkel van Verbinding en ontvang je de eerste waarheid om mee te werken. Per week licht ik een nieuwe waarheid toe en nemen we stap voor stap jouw ervaringen met de waarheid van de week ervoor door. Hierdoor maak je vrij snel een persoonlijke groei door.


 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je al ervaring hebt met het werken aan jezelf, met gronding en meditatie en een diepere verbinding wilt ervaren met jezelf en het leven, dan past de Cirkel van Verbinding: persoonlijke reis bij jou. Het deelnemen vraagt toewijding van jou en daarom wil ik je vragen om je keuze weloverwogen te maken en te voelen wat goed voelt voor jou. Ik help je daar graag bij. Ook ik zal vooraf afstemmen of dit de juiste begeleiding is voor jou en daarin een zorgvuldige keuze maken in jouw belang.

Duur begeleidingsprogramma

26 weken, een afspraak van 1 1/2 uur per week

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen of nabij gelegen ruimte

Vergoeding

€ 2.150,-- incl. BTW, voor 26 weken, incl. kruidenthee

Wil je graag meer weten of jezelf aanmelden?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen, vragen of aanmelding.

 
 

Cirkel van Verbinding: persoonlijke reis