Natuurceremonie

In je dagelijkse leven is het niet zo vanzelfsprekend dat je op hetzelfde moment samen bent met al je dierbaren of met mensen die op betekenisvolle wijze aanwezig zijn in jouw leven. In de loop van de tijd besef je steeds meer dat juist dit waardevolle momenten zijn en dat dit is waar je het allemaal voor doet. Als je een bijzondere gelegenheid hebt, dan is een natuurceremonie een mooie manier om aandacht te geven aan de essentie van jullie samenzijn en het in verbinding zijn met elkaar.

Een natuurceremonie kan op vele manieren en helemaal naar jouw wensen worden ingevuld. Denk aan het samen leggen van een bloemenmandala, het smudgen van alle aanwezigen met kruiden en een gronding, het met elkaar maken van een natuurlijk symbool voor jullie samenzijn, een begeleide stiltewandeling, het samenstellen van een kruiden- of geurcompositie voor de groep of een seizoensviering. Heb je zelf ideeën of zijn er tradities waar je graag aandacht aan wilt besteden, dan hoor ik dat graag.

 

Meer informatie

Voor wie

Vrouwen die tijdens hun bijzondere gelegenheid (trouwen, geboorte, afscheid, jubileum, opening) ook een moment op inspirerende wijze in verbinding willen zijn met de natuur en de mensen die voor hen belangrijk zijn

Duur natuurceremonie

De duur is afhankelijk van jouw wensen.

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen, natuuromgeving Loon op Zand of op locatie van gelegenheid

Vergoeding

Samen kijken we wat goed voelt en binnen jouw budget mogelijk is.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen en het maken van de afspraak.

 
 
 

Natuurceremonie