Begeleide stiltedag

Het is fijn om in je drukke leven af en toe een moment vrij te maken, waarop je de helende werking van stilte kunt ervaren. Om even weer in verbinding te zijn met de natuur, je lichaam, met wat jouw raakt, inspireert of wat er speelt in jouw leven. Je komt helemaal tot rust. Hierdoor ga je als vanzelf vanuit je hoofd naar je hart en is er weer ruimte om naar je innerlijke stem te luisteren, jouw beste raadgeefster.

Wat houdt een begeleide stiltedag in?

Na een gezamenlijke meditatie, ga je zelf de natuur in om daar in alle rust en in verbinding te zijn. Na de lunch ontvang je een dream journey en besteed je zelf de rest van de middag weer in verbinding met de natuur. Als je het fijn vindt om gedurende de dag in vertrouwen met mij te delen of je vragen te stellen, dan kan dat.

 
 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je al ervaring hebt met het werken aan jezelf, met gronding en meditatie en een stil moment van diepe verbinding met jezelf en de natuur wilt ervaren, dan past deze begeleide stiltedag bij jou.

Duur stiltedag

8 uur

Data

Vrijdag 2 augustus 2024 van 09.00 - 17.00 uur

Minimaal 5 en maximaal 8 deelneemsters

Natuurlocatie

Meditatieruimte en natuur omgeving Loon op Zand

Vergoeding

€ 135,-- incl. BTW incl. locatie, kruidenthee, versnapering en soep. Graag zelf je lunch meenemen.

€ 135,-- excl. BTW als je zelfstandige bent.

Fijn om te weten

Hoewel de begeleide stiltedag in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvindt, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de workshop zit in het toepassen van de lesstof voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Graag je eigen lunch meenemen.

Wil je graag afspreken?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen en jouw aanmelding.

 
 

Begeleide stiltedag