Agenda

Wil je weten wanneer De Verbindende Reis® opleidingen starten of wil je graag deelnemen aan een van mijn kruiden- en geurworkshops? Bekijk dan de agenda om te zien wanneer deze staan ingepland. Heb je zelf een leuk idee voor een workshop en staat deze er niet bij, neem dan contact met me op. Dan gaan we samen kijken wat je wensen zijn en wat er mogelijk is.

In de 17e eeuw hield de beruchte Bende van de Witte Veer zich in en rondom Loon op Zand en De Langstraat op. Naast plunderingen en de jacht, leefden ze van wat de natuur in het moeras- en bosgebied hier hen bracht. Wellicht hebben brandnetelsoep, sla van paardenbloem en wilde kruiden, bessen uit het woeste moeras- en struikgebied, berkensap en gezonde kruidentheeën wel op hun menu gestaan. Wil je meer weten over wat je met kruiden kunt doen of hoe je zelf kunt leven in verbinding met de natuur? Breng dan een bezoek aan mijn kruidenkraam tijdens het Bendefestijn op Het Witte Kasteel. 

Link naar '- Opleiding De Verbindende Reis®'(overige lessen zaterdag 16 oktober, 13 november, 11 december, 15 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei en 11 juni 2022)